Haar verven twee kleuren


Ombre haar kleuring is een haarkleur die aan de onderkant langzaam steeds lichter wordt. De langzame overgang in kleur is een kunst om goed te bereiken maar …

Ik wilde het zoiets links op de foto maar dan met de kleur van rechts maar dan iets feller maar wel warm misschien een beetje zo`n felle dieprode gloed …


Voordat je begint aan het verven van je haar kijk eerst even naar deze foto’s. Ze dienen als inspiratie voor jou. Welke kleur wil je in je haar? Hoeveel?


DIY ombre hair kit


Rihanna is altijd in voor iets nieuws de ene keer scheert ze haar hoofd voor de helft kaal en nu gaat ze voor de tweekleurige coupe.


Er zijn verschillende soorten ombre. Je hebt ombre met een kort verloopje en ombre met een lang verloopje. Of overgang hoe jij het wilt noemen.


Hier heeft ze haar haren blond geverfd met daaronder de contrasterende donkerbruine kleur. Dit geeft haar een beetje de funky look!


Haar:J.7 artistic team. Make-up: J.7 artistic team. Styling: Nicole Czapalla Fotografie: Vlado Golub Zie ook: Lange kapsels middot; Lang haar met contrasten


Ombre


Wil jij je haar gaan verven maar je weet niet of de kleur die je wilt wel goed bij je past? Hier kan je kijken welke kleur er bij je past!


Het verven van je haar is leuk. Hoe cool is het dat je van blond naar zwart en weer terug naar rood kan. Zonder haarverf zou je je hele leven dezelfde kleur …


Ga je voor een dip dye ombre kleur? Of kies je een natuurlijke kleur?


Is het te doen om van (geverfd) midden-donkerbruin naar deze kleur te gaan zonder het te ontkleuren en door het zelf te verven?


Bovendien zit er ook felroze roze doorheen + lichtere kleuren roze van de vorige keer verven.


Een compleet nieuwe look met kleur zonder het haar te beschadigen? Hair+ van Balmain Hair is het antwoord! Deze filosofie richt zich op de zes meest …


De Dip-dye techniek kan natuurlijk niet meer (alsof je je haar in de blonde verf hebt gedoopt). De natuurlijke variant(ombre) is veel beter.


Vooral omdat Daniƫlle je heerlijke hoofdmassages geeft. Echt iedereen zou haar/zijn haar moeten knippen en verven bij haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =