Haar in 2 kleuren verven


Ombre haar kleuring is een haarkleur die aan de onderkant langzaam steeds lichter wordt. De langzame overgang in kleur is een kunst om goed te bereiken maar …

aahh morgen eindelijk mn haar deze kleur verven heel erg benieuwd hoe het uitpakt! Ik laat het wel bij de kapper doen haha


Voordat je begint aan het verven van je haar kijk eerst even naar deze foto’s. Ze dienen als inspiratie voor jou. Welke kleur wil je in je haar? Hoeveel?


Er zijn verschillende soorten ombre. Je hebt ombre met een kort verloopje en ombre met een lang verloopje. Of overgang hoe jij het wilt noemen.


Is het mogelijk zwartbruin haar zelf in een helder kleur te verven? 2 jaar geleden


Maar dan met zwart/blond al hoewel ik de kleur op de foto erg mooi vind. Dus als ik voor dit kies zijn er 2 opties qua kleur.


Wil jij je haar gaan verven maar je weet niet of de kleur die je wilt wel goed bij je past? Hier kan je kijken welke kleur er bij je past!

Het verven van je haar is leuk. Hoe cool is het dat je van blond naar zwart en weer terug naar rood kan. Zonder haarverf zou je je hele leven dezelfde kleur …


Rihanna is altijd in voor iets nieuws de ene keer scheert ze haar hoofd voor de helft kaal en nu gaat ze voor de tweekleurige coupe.


Ga je voor een dip dye ombre kleur? Of kies je een natuurlijke kleur?


Nu ga ik het ook in de zomer niet verven omdat de zon/zee etc. En na da vakantie ga ik de onderste laag van mijn haren verven (nog niet uit welke kleuren).

De Dip-dye techniek kan natuurlijk niet meer (alsof je je haar in de blonde verf hebt gedoopt). De natuurlijke variant(ombre) is veel beter.


Ik wilde het zoiets links op de foto maar dan met de kleur van rechts maar dan iets feller maar wel warm misschien een beetje zo`n felle dieprode gloed …


Directions haarverf haar verf flamingo pink violet (15)


Hier heeft ze haar haren blond geverfd met daaronder de contrasterende donkerbruine kleur. Dit geeft haar een beetje de funky look!

Is het te doen om van (geverfd) midden-donkerbruin naar deze kleur te gaan zonder het te ontkleuren en door het zelf te verven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + 9 =