Mooie bruidskapsels


Met ons bruidsarrangement krijgt u voor een mooie prijs het kapsel van uw dromen en zal u er op uw mooist uitzien op de mooiste dag van uw leven.


de vlecht


Iets in deze richting maar heb de kapster laten weten dat ik open sta voor alles.

boho-bruidskapsels-2


Ik hoop dat deze kapsels een beetje een beeld geven van hoe ik mijn haar wil. Ik wete het nog niet precies maar zo iets word het dus wel.


Er zijn natuurlijk velen soorten bruidskapsels en een goede keuze is lastig te maken. Maar heb je nou al eens een mooie vlecht overwogen?


Je bruiloft is de belangrijkste dag van je leven en de keuze van het bruidskapsel is zeer moeilijk om te maken. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende …


Bruidskapsels met vlechten middot; Retro bruidskapsels


Misschien wordt dit wel jouw bruidskapsel? Foto’s: Mattias Rivara.


Wil jij deze en andere kapsels bekijken ga dan naar:


Trouwkapsel


Deze is niet makkelijk om te creëren maar is zo mooi bij een bruidskapsel! 1381277_737527319594638_860101978_n


Wij hebben voor jou de mooiste half opgestoken kapsels gevonden ter inspiratie. Wel altijd even een proefkapsel laten maken voordat je voor het echt gaat:-)


Deel


Bruidskapsels. Bij een bruiloft hoort een mooi kapsel. Het opsteken van haar is een vak apart en je wil natuurlijk dat het de hele dag goed blijft zitten.


Reactie #9 Gepost op: 10 november 2010 16:20:08 »


Op de mooiste dag van je leven wil je ook dat je haar perfect zit. Welk kapsel staat nu mooi bij die ene trouwjurk en hoe zorg je ervoor dat je er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

6 + 8 =