Lang haar feestkapsels


lang-blond-haar-krullen-kapsel-2012 (1)


Feestelijke kapsels voor lang haar


petit bouffant kapsel voor rockchicks


Lange kapsels


Kapsels 2011 2012 Blake Lively lang blond haar


Voor een mooie lange vlecht heb je lang haar nodig heb je dit niet? Dan kunnen er hairextensions gebruikt worden. Natuurlijk vergt het wel wat oefening …


Kapsels 2014 trend: wild haar! Wauw! Dit kapsel zou ik zelf ook ongelofelijk graag willen! Lang blong haar met enkele laagjes en een schuine pony.


Door oneven laagjes te laten knippen en grove rollers te gebruiken kunt u deze prachtige feestkapsel krijgen voor halflange haar.


feestkapsels 2012

Kapsels Voor Krullend Haar 2015 | Korte Kapsels 2015


Opsteekkapsels worden met de dag steeds populairder. Met het haar zo opgestoken ziet de nek er verleidelijk uit welke de dame nog aantrekkelijker maakt.


Begint het op te vallen dat ik gek ben op blond lang haar dat half opgestoken is samen met wat pin-up-ish make-up? Love it!


Stap 1: Maak het haar vochtig en gebruik een stylingmousse ( Aveda gebruikt bij deze kapsels de Aveda Phomollient™ Styling Foam) om volume te bekomen.


De “opsteekkapsels” waren formele kapsels. Het haar werd door spelden en andere haar accessoires omhoog gehouden in een bol.


Trendy Korte Kapsels Dames 2014 Kapsels 2014 Kort Haar Dames. Halflang


Stoere kapsels lang haar


… kapsels met je haar maken die je maar wilt. Old Hollywood is helemaal hot dit jaar en Mari van de Ven en Sally Brooks weten wel raad met deze trend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 2 =