Hoe steek je je haar leuk op


Door je haar eerst te draaien creëer je deze aparte knot. Verdeel het haar in tweeën en maak achterop je hoofd twee staarten dichtbij elkaar.


Wil je wat extra volume bovenop? Neem dan het bovenste deel en toupeer het iets. Draai het dan losjes en steek het met spelden vast in de knot.


Twist knot. Even draaien en je hebt een mooi opgestoken kapsel! Maak eerst een lage staart onderop je hoofd en trek vervolgens het elastiekje zo ver …


Vlecht je haar dan in en rol je vlecht dan naar boven en steek het vast waar niemand het ziet.


Benodigdheden: Een paar elastiekjes schuifspeldjes en een leuke strik.


Eens cute strikje van je eigen haar?


Hoe draag jij jouw haar tijdens de feestdagen

we accepteren alleen betalingen via. zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u betaalt. we doen alleen verzenden naar uw adres.


steek je haar eens op


Hoe? Verdeel je haar in twee staarten die je in elkaar knoopt. De knoop steek je vast met een paar schuifspeldjes. Fixeer met haarlak.


Er zijn leuke haarschuifjes met een metalen strik en niet te vergeten de zwarte pailletten haarband leuk glimmend een …


Steek je haar op niet te strak gewoon losjes. En af en toe een plukje los is niet erg juist leuk. Zie het volgende plaatje hoe je het mooi kan doen.


Zo dit was mijn stuk over haar en kan er nog wel veel en veel meer over vertellen… Zoals jullie zien werk ik zelf met L’Oréalproducten en kerastase maar …


dvdspeler schreef op 16 juni 2009 @ 22:04:


Haar opsteken vier voorbeelden


(Bron:


Losjes opsteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =