Hoe kan ik mijn haar opsteken


Haar


6. Als het goed is ziet de achterkant er daarna zo uit. 7. Buig vervolgens de uiteinden van de U-pins om zodat je ze goed in je haar kunt steken. 8. Voila!


hr4


dvdspeler schreef op 16 juni 2009 @ 22:04:


Heb je lang haar draag dit dan bij voorkeur los …


Steek je haar op niet te strak gewoon losjes. En af en toe een plukje los is niet erg juist leuk. Zie het volgende plaatje hoe je het mooi kan doen.


Ook mijn haar dus. Hoe kan je je haar zelf mooi opsteken? Of hoeveel kost het bij de kapper (in Belgie liefst)?? Ik wil mijn kapsel ongeveer zoiets ;


Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen hun haar zo goed kunnen in vlechten opsteken etc. Jammer genoeg heb ik het haar er niet voor en kan ik het ook …


Je haar opsteken met gedraaide strengen


Om het haar toch wat netter te houden kun je het voor de helft opsteken.


Stap 1-4: Verdeel je haar in drie stukken en zet de achterste pluk vast met een elastiekje. Maak hiervan een knotje.


… borstels en kammen. voor de spelden/klemmen/elastiekjes heb ik al mijn geld over. als iemand een goeie site/filmpje kent kan die dat dan even plaatsen?


Niets moet met deze look. Je kunt zover gaan als je zelf wilt. Er zijn leuke haarschuifjes met een metalen strik en niet te vergeten de zwarte pailletten …


Het eindresultaat vind ik zo mooi en om je zelf kiest hoe je het opsteekt zal je eindresultaat telkens anders zijn! Super sjiek en super gemakkelijk!


Ik ga jullie vertellen hoe je je haar op kunt steken. Je haar op steken kan op heel veel manieren maar ik doe het zelf op een simpele manier.


Elegant opgestoken haar zo doe je dat!


Heel makkelijk zelf op te steken. Volg de link voor een tutorial (filmpje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 4 =